Co-editor-in-chief
Valeria Borsellino (University of Palermo, Italy); Søren Marcus Pedersen (Københavns Universitet, Denmark)
Editorial Board
Giovanna Bertella (UiT The Arctic University of Norway); Luca Cacciolatti (University of Westminster, UK); Nicola Cantore (UNIDO Vienna, Austria); Alessandra Castellini (Alma Mater Studiorum University of Bologna, Italy); Alessio Cavicchi (University of Pisa, Italy); Fabio A. Madau (University of Sassari, Italy)
Scientific Advisory Board
Azzurra Annunziata (Università “Parthenope” di Napoli, Italy); Alessandro Bonadonna (Università degli Studi di Torino, Italy); Paweł Bryła (Uniwersytet Łódzki, Poland); Ignazio Cabras (University of Northumbria in Newcastle, UK); Roberta Capitello (Università degli Studi di Verona, Italy); Laura Carraresi (Nofima, Norway); Romina Cavatassi (The World Bank Institute for Economic Development, Italy); Paolo Crosetto (Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’alimentation et l’Environnement, France); Annalisa De Boni (Università degli Studi di Bari “Aldo Moro”, Italy); Hans De Steur (Universiteit Gent, Belgium); Rosires Deliza (Embrapa, Brasil); Stella Despoudi (University of Western Macedonia, Greece); Andreas Drichoutis (Geoponiko Panepistimio Athinon, Greece); Hamid El Bilali (International Center for Advanced Mediterranean Agronomic Studies - CIHEAM, Italy); Mariantonietta Fiore (Università degli Studi di Foggia, Italy); Zhifeng Gao (University of Florida, USA); Marilena Gemtou (Agricultural University of Athens, Greece); Carlo Giannetto (Università degli Studi di Messina, Italy); Elisabetta Gotor (Alliance of Bioversity International & CIAT, Italy); Rainer Haas (Universität für Bodenkultur Wien, Austria); Jon Henrich Hanf (Hochschule Geisenheim, Germany) Stefan Hirsch (Universität Hohenheim, Germany); Carmen Hubbard (Newcastle University, UK); Shaosheng Jin (Zhejiang University, P.R. of China); Dulekha Kasturiratne (University of Plymouth, UK); Bettina Maish (University of Applied Sciences Munich, Germany); Marco Medici (UniLaSalle, France); Luis Gaspar Miret Pastor (Polytechnic University of Valencia, Spain); Mangirdas Morkūnas (Vilnius University, Lithuania); Keijiro Otsuka (Kobe University, Japan); Fabio Parasecoli (New York University, USA); Maria Angela Perito (Università degli Studi di Teramo, Italy); Carlo Russo (Università degli Studi di Cassino e del Lazio Meridionale, Italy); Rosanna Salvia (Università degli Studi della Basilicata, Italy); Johannes Sauer (Technische Universität München, Germany); Francesca Spigarelli (Università degli Studi di Macerata, Italy); Agoston Temesi (Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Hungary); Ramona Teuber (Justus-Liebig-Universität Gießen, Germany); Samuele Trestini (Università degli Studi di Padova, Italy); Francesca Varia (Consiglio per la Ricerca e l’Economia in Agricoltura, Italy); Elena Viganò (Università degli Studi di Urbino “Carlo Bo”, Italy); Tomislav Vukina (North Carolina State University, USA); Justus Wesseler (Wageningen University & Research, The Netherlands); Valdemar João Wesz Júnior (Universidade Federal da Integração Latino-Americana, Brasil)
Editorial Secretariat
Alessandro Palmieri - Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-Alimentari - Area Economia agraria ed Estimo, Alma Mater Studiorum - Università di Bologna - viale Giuseppe Fanin, 50 - 40127 Bologna (BO), Italy - Tel. +39 0512096126; e-mail: economiaagroalimentare@siea.it
Presidential Board: Christine Mauracher (Presidente) (Università Ca’ Foscari Venezia); Maurizio Canavari (Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Vice Presidente); Raffaella Pergamo (CREA - Consiglio per la ricerca e l’analisi dell’economia agraria); Gabriele Scozzafava (Università degli Studi di Firenze), Roberta Sisto (Università di Foggia); Biagio Pecorino (Past President) (Università degli Studi di Catania)